toto som ja...

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

(snad) koniec depresie

neverending story of my depresy:)

    normalne sa sama cudujem ako v podstate stupidne sa skoncila moja depresia. ono to mozno nie je az take stupidne, ale ved...

    ako sa to vlastne zacalo      : piesnou od wham - last christmas! mojou prednostou je totiz anglictina a text tejto piesne mi dost sadol na mna, moju situaciu, moje skutky. strasne som sa zahlbila do seba, nikomu som nic nehovorila. dost blbe, ze? bolo to so mnou zle, velmi zle... ked som to horko-tazko dostala zo seba von, kamarati ma utesovali "zmysluplnymi" vetami typu to bude dobre, neboj sa, to sa nejak vyriesi...   ak ste zazili fakt hlboku depku tak viete, ze taketo vety vam nepomozu ani keby ste co chceli. tak som sa snazila ist od seba, mysliet optimisticky. dost som sa drzala, vydrzalo mi to asi dva tyzdne, lenze potom bum - dalsie hadky, nezhody, konflikty. bola som tam kde predtym.

    a ako to skocilo     : strasne jednoducho; normalne sa to hanbim napisat  ...usmevom milovanej osobky...necakanym usmevom; tym lepsie!

    takze teraz si lietam vo svojom malom nebicku a dufam ze nespadnem...alebo aspon nie tak skoro  


aka som len stastna... | stály odkaz

Komentáre

  1. skutocne
    povzbudzovanie znamych aj neznamych, ze nemysli na to, bude to lepsie, venuj sa niecomu inemu ... su fajn, ale to je tak vsetko. Ja som bol v depke tiez. A tiez som sa z nej dostal, aj ked milovana osoba sa na mna neusmiala, prave naopak, nejaky cas som ju nevidel.
    V tvojom pripade ale asi bude dolezite, ci ta milovana osobka sa bude usmievat aj nadalej.
    publikované: 17.01.2005 12:00:38 | autor: bowden (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014