toto som ja...

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

takato som

a ani za nic sa nezmenim! :)

    mozno nastal cas aby som sa vam trochu opisala aby ste aspon trosku vedeli co som vlastne zac. nebudem pisat otrepane frazy typu mam xy rokov, som z horneho dolneho atd.

    tak teda kto som, co som? keby som to mala povedat fakt zjednodusene, tak pouzijem bud slovo anjel alebo typek  . anjel s diablom v tele, v pohode typek... to su moje oblubene slovne spojenia (hlavne pokial ide o to druhe - uz mi zacina liezt na nervy ze bez neho nevydrzim dlhsie ako hodinu hehe). anjel s diablom v tele (no skorej by sa hodilo diabol s anjelom v tele) preto, lebo mam svoje skryte pozitivne aj negativne stranky. ktorych je viac, to by som asi hodnotit nemala. je par ludi, ktory by ma charakterizovali uplne dokonale; zbytok ma pozna kazdy z inej stranky takze by pekne spolu skladali puzzle mojej psychiky   .

    pokial ide o to typek... som jednoducho zvlastna, naladova, taka svojska. nikdy jeden nevie, aku naladu v sebe prave dusim. som skorpion, a to tomu len pridava na zvlastnosti. cakali by ste odo mna maximalne rehoty a ja budem plakat. a naopak. povahovo som proste strasne zlozita osobka, ktoru by som ja osobne asi radsej nechcela spoznat . ale keby som to mala nejak zhrnut, som nieco ako optimisticky flegmatik (no lepsie povedane, snazim sa:-)).

    je obcas sranda pozorovat ludi, ako neveriacky krutia hlavou nad mojim crazy image-om  . taky nesurody celok, ktory je tvoreny anjelsky kuceravymi vlasmi (ktore stale nemam rada), ciernymi linkami okolo oci, prirodzene bledou tvarou, ciernym oblecenim a ocvakanymi rukavicami a la ville valo. znie to dost odstrasujuco, ja viem  , ale co uz so mnou ked tak chorobne milujem ciernu. krasna, hlbava farba... ma nieco do seba. vzdy som ciernu milovala - samozrejme okrem utleho detstva, ked som stale drzala v ruke zltu farbicku a kreslila slniecka, hehe... no ale som uz raz taka.

    nechty na jednej ruke mam cervene a na druhej cierne. vyzera to uplne fantasticky a je mi dost jedno, co si o tom pomyslia ludia okolo mna. zvlast ty, co ma nepoznaju. v duchu hesla nesud knihu podla obalu  

 

PS - prave som si to docitala a tak ma napadlo, ze to ma trochu egoisticky podton, ci nie? ak ano, tak ma nemajte za nejaku namyslenu trubku - ja taka fakt niesom ;)


kazdodenne zalezitosti | stály odkaz

Komentáre

  1. kazdy
    sme nejaky, no nie? Aj keby to znelo egoisticky, moze to byt len jedna z Tvojich nalad ;o)

    ... aj ja milujem ciernu farbu. Ostatne sa mi vidia dost bezduche, aj modra je oproti ciernej malo ukludnujuca ;o)))

    ... mala by si si davat pozor na slova typu ktory v mnoznom cisle, lebo sa to pise ktori ;o) -- nikto nie je dokonaly, ja viem, iba sa tvarim :-)
    publikované: 07.02.2005 09:32:07 | autor: CyberGhost (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. hups...
    dik za pripomienku nabuduce si na to dam pozor:)
    publikované: 09.02.2005 00:25:31 | autor: poison-girl (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014